Benefiet voor aidswezen in Swaziland: twaalfde editie

GRONINGEN - Roos Galjaard heeft 5 oktober voor de 12de keer een benefiet ten behoeve van aidswezen en andere kwetsbare kinderen in Swaziland.

Roos leefde jarenlang zelf in Swaziland en ondersteunt Shelter in the Shade sinds 2010. Zij is initiatiefnemer van de Shelter in the Shade benefiet festivals en wijn- en spijs proeverijen. Dit keer is het benefiet een reggae editie. Het vindt plaats bij de HSA in Groningen.

Naast opbrengsten voor voeding en onderhoud van het steunpunt staat Shelter in the Shade XII weer vooral in het teken van onderwijs. Kinderen die anders niet naar school kunnen, kunnen dan wel naar school. De kinderen Ncobile, Praise en Senzo hebben daarnaast extra transport kosten omdat zij naar een speciale school moeten in de hoofdstad.

De bezoekers van het benefiet kunnen voor 5 euro (maar liever meer) genieten van de heerlijke muziek van 3 geweldige reggae bands: Bababoem, Radicle en Johnny Baby. En DJ Steely draait zijn plaatjes. De opbrengst komt volledig ten goede aan het project in Swaziland.

Zie ook www.shelterintheshade.nl

P.S. Vergeet niet cash mee te nemen, pinnen kan niet.

Van 21.00 uur tot 1.00 uur. HSA: Pop Dijkemaweg 31B, Groningen.