Apriori is verhuisd!

GRONINGEN - De winkel die ruim 13 jaar te vinden was op de Vismarkt heeft onlangs haar deuren geopend aan de Carolieweg.

Eigenaresse Ria Mesander is in haar nopjes met het nieuwe pand. “Het is een heerlijk lichte locatie. Een hoog pand, wat ik enorm prettig vind en dit winkelgebied is ook nog eens erg gezellig. Ja een superplek”, zo omschrijft Ria haar nieuwe locatie.

Volop kleur is het devies bij Apriori. Eigenaresse Ria Mesander koopt haar collecties dan ook in op kleurkaart. “Ik zoek echt dingen die lekker bij elkaar combineren. Daarom hangen we de winkel ook niet per merk in, maar kijken we naar wat goed met elkaar combineert. Door diverse merken op deze manier met elkaar te mixen, creëren we hier een uniek beeld. Met kleur onderscheid je je nou eenmaal.”

De merken die Apriori voert zijn voornamelijk Nederlandse labels waaronder Helena Hart, Only M, JC Sophie, Summum en Poools. Maar ook het Duitse Comma, Oui, Malvin, Kala Berlin en Milano hebben een plek in de rekken van Apriori. “En ook hebben we jeans van NYDJ. Een broek met een slankmakende eigenschap die bekend is geworden door Oprah Winfrey. Verder hebben we nog leuke accessoires en jassen van onder andere Reset en Beaumont. En tot slot natuurlijk ons eigen private label Apriori”, besluit Ria.