8 kandidaten geselecteerd voor de Nationale Casting van Elite Model Look

GRONINGEN - Vele jongens en meisjes vonden afgelopen zaterdag tijdens het 050enmode weekend hun weg naar de Grote Markt in Groningen, om deel te nemen aan de Pop-up casting van Elite Model Look Nederland, de 35e editie.

Aan het einde van deze casting, zagen 8 jongens en meisjes hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 6 oktober in Amsterdam. “Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid” aldus de Elite Model Look jury.

De geselecteerde kandidaten zijn: Lisa / Stadskanaal, Laurien / Drachten, Marga / Groningen, Noah / Tolbert, Eva / Finsterwolde, Christella / Goënga, Olivier / De Wijk, Myrddin / Sneek.

Elite Model Look Nederland Experience

Aan het einde van deze Nederlandse tour presenteren ruim 100 geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting in de gloednieuwe showroom van Jaguar en Land Rover dealer Kimman in Amsterdam. 20 finalisten, waarvan 10 jongens en 10 meisjes, worden geselecteerd, op basis van hun fotogenieke kwaliteiten, persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid, maar ook op hun potentie om te beantwoorden aan de huidige modetrends, om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale.

Tijdens een intensieve bootcamp in onder andere één van de Dutchen luxe vakantie parken en de Goldwell Academy te Amsterdam worden de 20 finalisten optimaal voorbereid op de Nationale Finale aan de hand van trainingen, workshops, fotoshoots en advies van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid.

De nationale finale vindt plaats op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.