9 maanden tot dreumes beurs

GRONINGEN - De 9 maanden tot dreumes beurs Groningen vindt dit jaar plaats op 12 en 13 oktober 2018. Het is the place to be als je zwanger bent of een kindje tot de dreumes leeftijd hebt rondlopen.

Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en het gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie gezin in spé. Ook kan je er super gave workshops volgen en prijzen winnen! Zowel vrijdag als zaterdag kan je live een introductie van de Kangatraining bijwonen, ook kan je er een belly paint laten zetten of je kindje omtoveren tot prinses of ridder. Inschrijven voor deelname aan één van de workshops is nu ook mogelijk voorafgaande aan de beurs via de website!

Openingstijden: vrijdag avond 12 oktober 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag 13 oktober 10.30 tot 15.30. Entree €5,- p.p. ( kids gratis) . Adres: Prontonstraat 16 Groningen. Voor meer info: www.zwangerenkidz.nl.