Lyrical Sessions, meet-ups voor rappers, zangers, schrijvers, spoken word performers

GRONINGEN - Urban House Groningen/Urban Academy start met een nieuwe workshop-serie in 2018: Lyrical Skills! Op woensdagavond 26 september is de gratis Kick Off in Simplon.

Combineer jij schrijven en performance? Ben jij een dichter, songwriter, rapper, storyteller, danser, producer én geïnteresseerd in spoken word? Durf je het aan je tekst op een podium ten gehore te brengen en hiermee te experimenteren? Combineer je je teksten live met drumcomputer, percussie, een ander instrument of andere vormen van performance? Wil je je improvisatieskills of schrijfskills laten zien? Nieuwe dingen leren? Weet je nu al dat je graag op 'Podium New Attraction Spoken Word' wilt optreden of aan productieweekend ‘Rhymes & Rhythm’ wil meedoen?? En heb je daar ook eigen ideeën voor? Of wil je meedoen aan de wekelijks Lyrical Skills Sessions en hier een voorproefje krijgen? Kom dan naar de Kick Off om kennis te maken met elkaar, de docenten en te kijken of het iets voor je is.

Lyrical Sessions is onderdeel van het urban arts talentontwikkelingsprogramma Urban Academy van Urban House Groningen. Meer informatie over de Urban Academy en programma aanbod is te vinden op www.urbanhousegroningen.com/urbanacademy.