WTCR-racewagen van Tom Coronel naar Groningen

GRONINGEN - ERU Prestige is dit jaar opnieuw de sponsor van Tom Coronel tijdens het World Touring Car Cup (WTCR).

Om op ludieke en onverwachtse wijze consumenten in aanraking te laten komen met ERU Prestige en de autoracesport WTCR, organiseert Koninklijke ERU de ERU Prestige WTCR-supermarktactie!

Samenwerking ERU Prestige en Tom Coronel

De verbintenis is een vervolg op de samenwerking met Tom Coronel gedurende de Dakar rally sinds 2015, WTCC 2016/2017 en sinds dit jaar WTCR. Tom rijdt als echte Hollandse kaaskop met een ERU Prestige kaashelm.

ERU Prestige creëert een racesetting met een promotieteam met coureur in het racepak van Tom Coronel inclusief de kaashelm, een promotiedame en niet te vergeten de replicaracewagen van Tom Coronel. Tijdens de actie is gratis een miniversie van de ERU Prestige kaashelm te verkrijgen bij aankoop van 3 kuipjes ERU Prestige in de supermarkt! Een speciale raceklok die aftelt, laat zien hoe lang de actie nog duurt. Voorbeelden van hoe deze actie eruit ziet:

Aanwezig in Groningen op:

Op zaterdag 29 september aanstaande komt ERU Prestige langs bij twee Jumbo Supermarkten in Groningen. De eerste actie zal s’ochtends plaatsvinden van 10.00 uur tot 12.30 uur op de Reitdiephaven 261 in Groningen. De tweede actie zal s ’middags plaatsvinden van 14.00 uur tot 16.30 uur op Beren 85 in Groningen.