ByOni een fashionlabel met een verhaal

GRONINGEN - Ambacht is de rode draad van ByOni, elk artikel wordt vanaf de tekentafel tot de uiteindelijke productie met liefde en passie gemaakt.

Een eerlijk en comfortabel product. Het wordt gemaakt door leveranciers die net als ByOni bewust en eerlijk met hun personeel en grondstoffen omgaan door gerecyclede materialen te gebruiken en vooral overproductie vermijden. ByOni biedt kleding aan die langer meegaat en constant met de volgende collecties te combineren valt. Alles wordt van materialen gemaakt die weinig of niet gestreken hoeven te worden, niet - of op 30 graden gewassen worden en weinig of geen verlies hebben bij het verven.

ByOni is apart, anders en niet ‘trendy’, maar een onderscheidend modelabel voor elke vrouw die het heerlijk vindt om eruit te springen. Mooi en toch bewust bezig zijn gaan wel degelijk samen. Het wordt gelukkig steeds belangrijker. Bewust kiezen wat je koopt, willen weten waar en hoe het wordt geproduceerd is in. ByOni!! produceert op een eerlijke, transparante en duurzame manier. Doet dat niet in verre landen, maar dicht bij huis. Door vrouwen voor vrouwen gemaakt. Ieder kledingstuk is terug te traceren naar haar oorsprong. Folkingestraat 12a Groningen.