Laatste startbewijzen voor Menzis 4 Mijl van Groningen

GRONINGEN - De Menzis 4 Mijl van Groningen is 14 oktober. Heel Groningen en omstreken loopt dan uit voor het grootste sportevenement van het Noorden. Voor deze 32e editie zijn er nog enkele startbewijzen beschikbaar.

Tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen lopen jaarlijks zo’n 23.000 deelnemers van Haren naar Groningen, variërend van beginnende recreanten tot wereldtoppers. Tijdens dé hardloopklassieker van Noord Nederland leggen lopers exact 6,437 km af. De Menzis 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel, het UMCG Transplantatiecentrum.

Doe de 4 Mijl anders

Op de vooravond van de 4 Mijl vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Deelnemers leggen exact hetzelfde parcours van 6,437 km tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze. Op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Niets is te gek! Iedereen mag aan de 4Mijl4You meedoen op zijn eigen manier, waarbij er onderscheid is in een startgroep van 3 km/u, 6 km/u en 15 km/u. Het is geen wedstrijd, maar een gezellig en ludiek evenement met veel entertainment. Inschrijven kan via www.4mijl4you.nl.

Inschrijven nog mogelijk

Inschrijven voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is nog mogelijk via www.4mijl.nl. Indien deelnemers zich vóór woensdag donderdag 20 september inschrijven krijgen deelnemers het startnummer nog thuisgestuurd.