Open repetitie kamerkoor Northern Voices

TOLBERT - Kamerkoor Northern Voices zoekt voor alle stemgroepen geoefende koorzangers. Ben je een sopraan, alt, tenor of bas, kom dan naar de open repetitie.

Dit is je kans om mee te zingen in een ambitieus kamerkoor dat wekelijks serieus repeteert, maar in een vrolijke sfeer met ruimte voor gezelligheid (www.northernvoices.nl). Na het traditionele Kerstconcert staan begin 2019 Evensongs in Winschoten en in de schitterende kathedralen van Winchester en Canterbury (Engeland) op het programma.

Kamerkoor Northern Voices is een enthousiast koor met een gedeelde passie: zingen. Het koor bestaat momenteel uit 25 leden komend uit de drie noordelijke provincies en staat onder de bezielende leiding van dirigent Edwin Velvis. Northern Voices brengt een breed repertoire van Engelse koormuziek en Bach, tot Britten, Pärt, Gjeilo en Lauridsen. Afgelopen juni 2018 was het koor te gast in de vermaarde serie ‘Concerten bij Kaarslicht’ op Vlieland. In april zong het koor in het voorprogramma van het Nederlands Kamerkoor in Leeuwarden. Het 5-jarig jubileum in 2016 werd met een uitvoering van de Coronation Anthems van Handel in de Der Aa-Kerk in Groningen gevierd.

De open repetitie wordt gehouden op dinsdag 25 september van 19.45 tot 22.00 uur in de Hervormde Kerk in Tolbert. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@northernvoices.nl