Talentenshow Huize Maas zingt Hazes

GRONINGEN - Bij Huize Maas is 13 oktober een talentenshow. De deelnemende zangers en zangeressen gaan live nummers van Hazes ten gehore brengen.

Huize Maas zingt Hazes is een zangwedstrijd; het gaat erom om jezelf te zijn. Het is geen soundmix of imitatiewedstrijd. Presentatie, originaliteit, act en zang zijn allen belangrijk. Ongeveer 15 deelnemers gaan strijden om een prijs ter waarde van euro 2.500. De winnaar krijgt een eigen singel geschreven door Henny Thijssen tekstschrijver van André Hazes; Tino Martin; Samantha Steenwijk en vele anderen, een professionele studio opname, 100 promotie cd’s en een videoclip van Wescur. Henny Thijssen gaat de winnaar persoonlijk begeleiden bij de opname in de studio.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om deel te nemen aan deze talentenshow. Aanmelden via huizemaaszingthazes@gmail.com. Het inschrijfgeld is euro 100. De vakjury bestaat uit Henny Thijssen, Theo West en het derde jurylid is nog een verrassing. Ook het publiek krijgt een stem die meeweegt in de uiteindelijke beslissing. Daarnaast wordt er een publieksprijs uitgereikt.

Kaarten om deze talentenshow bij te wonen zijn verkrijgbaar bij Huize Maas aan de Vismarkt 52 te Groningen. Kaarten kosten in de voorverkoop euro 10 en aan de deur euro 12,50.