Miss Montreal opnieuw naar Stad

GRONINGEN - Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, keert op vrijdag 12 en zaterdag 13 april terug naar Groningen met een nieuwe theatertour!

In Fu-Fu-Fu-F♥ck it staan alle ervaringen centraal die frontvrouw Sanne Hans de afgelopen twee jaar opdeed: als jurylid bij ‘The Voice Of Holland’, bij het uitbrengen van een album met persoonlijke liedjes, het scoren van hits en het non-stop live optreden. Het was af en toe vallen-en-opstaan en vooral leren jezelf te blijven in een hectische wereld. Maar, Sanne zou Sanne niet zijn, als ze zich hier niet met een lach doorheen had geslagen. Verheug je dus op een heerlijke, openhartige en humoristische avond.

Een band om live mee te maken

Sanne ken je natuurlijk van DWDD en als coach van The Voice of Holland, waar ze samen met Anouk, Waylon en Ali B nieuw Nederlands talent ontdekt. Met haar spontaniteit en aanstekelijk enthousiasme weet ze zowel op tv als tijdens haar eigen live optredens altijd te verrassen. Naast al haar televisiewerk verliest Sanne Hans haar eigen muziek gelukkig nooit uit het oog. Met een hele reeks albums en ontelbaar veel optredens in kleine zalen, op grote festivals en in het theater, is dit absoluut een band om live mee te maken.

Vijdag 12 april en zaterdag 13 april om 20.30 uur in De Oosterpoort. Kaarten euro 27 (inclusief euro 3 servicekosten).