Feestelijke opening Blokker Dierenriemstraat

GRONINGEN - Blokker blijft verbeteren en heeft nu écht alles in huis. De winkel aan de Dierenriemstraat 238 in Groningen vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij.

Zo kunnen klanten vanaf vrijdag bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een meer huiselijke sfeer. Voorin de winkel komen twee thematafels met continue wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjes Kast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselende op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen. Alle schoonmaak en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan. En speelgoed en baby krijgen ieder hun eigen ‘wereld’. De winkel krijgt ook een warmer gevoel, doordat er meer kleur en sfeerverlichting wordt gebruikt.

Openingsfeestje

Bedrijfsleider Jolanda Hoek: “Komende vrijdag 14 september kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag weer in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is”.