Blij zijn met wie je bent. Daar kún je wat aan doen...

GRONINGEN - Bij het Apostolisch Genootschap aan de Vestdijklaan 2 start vanaf 2 oktober 20.00 uur een kosteloze serie van vier themaontmoetingen over zelfbewust zijn.

Nogal wat Nederlanders zijn met hun zelfbeeld bezig. De cijfers stemmen tot nadenken: bijna de helft van de vrouwen vindt zichzelf te dik, een op de zeven mensen heeft burn-outklachten, een derde is niet blij met zijn baan en weer een derde is bezig met persoonlijke groei. De vraag 'Wie wil ik zijn?' houdt dus veel mensen bezig. De gespreksontmoetingen Zelfbewustzijn waren in 2017 een succes. Reden genoeg er ook dit jaar mee door te gaan. Www.vindhetantwoordinjezelf.nl prikkelt mensen na te denken over levensvragen en te zoeken naar eigen antwoorden, samen met anderen. De bijeenkomsten zijn een initiatief van het religieus-humanistische Apostolisch Genootschap. Voor meer informatie en inschrijven: www.vindhetantwoordinjezelf.nl.

Het Apostolisch Genootschap staat open voor iedereen die bewust met zingeving bezig wil zijn. Apostolischen geloven in de kracht van de ontmoeting. Apostolischen geloven dat al het leven voortkomt uit één oorsprong. Mensen zijn dus gelijkwaardig en in de kern met elkaar verbonden. Dat geeft mensen de verantwoordelijkheid zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld.

De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.