Zing mee in Grootkoor Groningen

GRONINGEN - In de maand september starten de uitgebreide koorrepetities van Grootkoor Groningen. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op woensdag 19 december in de Martinikerk in Groningen.

Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd nder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zullen plaatsvinden op zaterdagochtend 22 september, 20 oktober, 3 en 17 november en 1 december en worden gehouden in de Maranathakerk, Van Lenneplaan 97 in Groningen, van 10.00 uur tot 13.00 uur. Het repertoire zal bestaan uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden. Fluitiste Marjolein is één van de solisten van het kerstconcert.

Dit koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden met professionele musici, iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving www.grootkoor.nl of mail naar zing@grootkoor.nl.