Groninger modezaken organiseren mode event

GRONINGEN - Bijna 150 modezaken uit Groningen zorgen op zaterdag 22 september gezamenlijk voor een groots mode event. Op zondag 23 september gevolgd door de vintagemarkt Klein Berlijn op de Grote Markt.

Op de Grote Markt is een catwalk met vanaf 13.00 uur tot aan het einde van de middag modeshows. Ook is er een Blogger Closet Sale met twintig kramen van bekende mode bloggers en zijn er stijlpunten. Er is muziek van Gronings rising star DJ Nanno en dansen Avant Garde Collective, Salsagroep Juan Carlos en Let’s Swing de sterren van de hemel. De dansgroepen treden ook elders in de stad op. De Zwanestraat heeft een eigen een catwalk met diverse modeshows. Als kers op de taart zal Elite Model Look op zaterdagmiddag op zoek gaan naar nieuwe modellen!

050&Mode is het vervolg van een jaarlijks terugkerend mode event dat in 2015 van start is gegaan onder de naam ‘Nacht van de Mode’ en sinds 2017 onder de naam ‘050&Mode’. Het evenement, georganiseerd door de Groningen City Club, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar modefestijn. Verscheidene deelnemende winkels blijven zaterdag 22 september langer open, soms tot wel 20.00 uur.

Speciaal voor dit evenement is een website in het leven geroepen: www.050enmode.nl waar alle relevante informatie te vinden is. Ook verschijnt er weer een ‘glossy’ 050&Mode magazine. Met daarin informatie over het evenement, een uitneembare pagina met plattegrond en programma en interessante interviews en advertenties van ondernemers.

Om het feest compleet te maken kun je kans maken op een van de twee modecheques t.w.v. € 250,- of een van de twee horecacheques t.w.v. € 150,-. Bij de pagodetent van de Groningen City Club op de Grote Markt kun je daarvoor op zaterdag 22 september tot 18.00 uur een 050&Mode coupon inleveren met je naam en telefoonnummer, bij de 050&Mode brievenbus die te vinden is bij de pagodetent van de Groningen City Club op de Grote Markt.