zaVie met bijeenkomst over autisme in de Gasthorn in Zuidhorn

ZUIDHORN - ‘zaVie’ (de belangenbehartiger voor mensen in de provincie Groningen die zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben) heeft 19 september een bijeenkomst over autisme in de Gasthorn in Zuidhorn. Tussen 14.00 en 16.00 uur.

Wat is autisme? Wat betekent het voor iemand om autisme te hebben, hoe herken je autisme in alle verschijningsvormen en wat hebben mensen met autisme nodig?

Het autisme netwerk in Groningen geeft invulling aan de bijeenkomst. Het autismenetwerk is een samenwerkingsverband tussen allerlei organisaties die werken met mensen met autisme. Ellen Diemers (consulent informatie en advies bij het autisme netwerk) en Douwe Wilts (ervaringsdeskundige) vertellen vanuit hun eigen perspectief. We hopen dat de bijeenkomst bijdraagt aan begrip en verbeteringen samen met de mensen om wie het gaat.

Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan telefonisch op nummer 050-5713999 (vragen naar Jans Bos) of via de mail: J.Bos@ggzbelangenplatform.nl