Kick Off Oosterparkwijk met Resto VanHarte

GRONINGEN - Resto VanHarte heeft 18 september, samen met Bslim, WIJ Oosterparkwijk en Jongerencentrum Oosterparkwijk (JOP) een buurtfeest van 14.30 tot 18.00 uur op het JOP-terrein aan de Klaprooslaan.

Doel van dit Kick Off feest is om iedereen kennis te laten maken met alle organisaties en instanties die het hele jaar door fantastische activiteiten verzorgen voor de wijk. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. Er zijn sport en spel activiteiten zoals: boogschieten, capoeira en longboarden. Verder kan er geknutseld, gedanst en gekookt worden. Beozkers kunnen hun eigen gezonde drankje bij elkaar fietsen en genieten van het grote Resto VanHarte pannenkoekenfeest.

Verder is Resto is elke dinsdag en donderdag open vanaf 17.30 uur in Bie de Buuf, Paradijsvogelstraat 10. Het gezamenlijk diner begint om 18.00 uur. Reserveren www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.