Groningse Sharita Boon genomineerd voor Women in Sales Award

GRONINGEN - Sharita Boon uit Groningen is genomineerd voor een van de vier Nederlandse Women in Sales Awards die 3 oktober worden uitgereikt in Amsterdam. Sharita, werkzaam als Commercieel Directeur bij de Persgroep Employment Solutions, maakt kans op de titel Sales Director van het jaar.

Op 3 oktober worden in totaal vier Awards uitgereikt, voor de categorieën Aanstormend Sales Talent, Accountmanager, Salesmanager en Sales Director van het jaar. Per categorie, staan drie dames in de finale.

De Women in Sales Awards worden gehouden op de campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam, bij een BHG-locatie; The Basket Amsterdam. “Het doel van de Women in Sales Awards is om het diversiteitsonderwerp op een positieve manier bespreekbaar te maken binnen bedrijven”, zegt organisator Elles van Teylingen. “Daarnaast hopen we vrouwen aan te sporen om een carrière binnen het Sales vak op te bouwen en om de vrouwen die al in het Sales vak werken de erkenning te geven die zij verdienen. Want, hoe meer vrouwen in het Sales vak, hoe groter de doorstroom van vrouwen naar de top!”

De Women in Sales Awards worden georganiseerd door Women in Sales BV, een full service recruitmentbureau uit Amsterdam.