Groningse rapper brengt videoclip uit

GRONINGEN - De Groningse rapper Raw Diamond (Alberto Henar) bracht zijn eerste videoclip ‘Bring The Sh#t Back’ uit. Een bijzondere clip: voor de opnamen waren ze op verschillende urbans locaties in Groningen.

‘Bring The Sh#t Back’ is de eerste single van zijn EP ‘Real Rap, No Gimmicks’die hij binnenkort uitbrengt. Een bijzondere plaat: hij werkte voor de productie samen met producer Axel ‘Dfluxx’ Dorothea van Qroad Production.

In de zomer van 2018 begon de videoshoot voor ‘Bring The Sh#t Back’. Axel Dorothea nam de clip op. “We hadden heel veel plezier tijdens de opnames, want je heb veel interessante locaties hier in Groningen,” vertelt Axel Dorothea. “Het nummer heeft een melodieus woordspel met een rauw randje. Het opgenomen werk heeft de jaren 90 stijl met boombap beats, met mijn: less is more mentaliteit,” vertelt Raw Diamond.

Alberto Henar was onder de naam ‘Black Magic’ lid van Da Zombie Squad, Rough Rime Creators en Spitt Pitt. Een jaar geleden veranderde hij zijn naam in Raw Daimond en begon hij aan zijn eerste EP.

Bekijk de video op Youtube: http://bit.ly/2CouNDk.