Wandelen voor de Groningse Natuur

GRONINGEN - WNF-Regioteam Groningen organiseert op zaterdag 29 september een sponsorloop om aandacht te vragen voor de natuur in en om Groningen.

De deelnemers lopen een route van 8 km tussen recreatiepark Noorddijk en bezoekerscentrum Reitdiep. Tijdens en na de loop is er veel te beleven. Kinderen kunnen onderweg meedoen aan een prijsvraag en kunnen na afloop lekker vies en nat worden als ze het Zeven-sloten-tegelijk-pad afleggen.

Met de sponsorloop hoopt het Wereld Natuur Fonds een mooi bedrag op te halen om samen met het Groninger Landschap de natuur rondom de rivier de Hunze kunnen herstellen en versterken. Het is een prachtig gebied met veel natuurwaarde voor insecten, (weide)vogels en mensen.

Wie mee wil lopen en zo een steentje wil bijdragen aan de natuur rondom de Hunze kan voor meer informatie kijken op www.facebook.com/wnfgroningen/. Of stuur een mailtje naar groningen@wnfregioteam.nl.

Wil je liever niet zelf lopen, maar wil je tóch iets doen voor de natuur rondom de Hunze? Sponsor dan één van de teamleden via kominactie.wnf.nl/team/hunze.