McDonald’s Ter Borch voor drie seizoenen Stersponsor Donar

GRONINGEN - McDonald’s Ter Borch is de nieuwe Stersponsor van Donar. De overeenkomst is getekend voor een periode van drie seizoenen.

Sinds vorig seizoen was McDonald’s al aan de club verbonden als businessclublid. Gedurende het seizoen is de samenwerking verder uitgebreid middels een aantal acties en LED boarding waarmee McDonald’s zichtbaar was onder het publiek van Donar in MartiniPlaza. McDonald’s Ter Borch is voor de komende drie seizoenen onder andere te zien als schotkloksponsor. Vanaf aankomend seizoen heeft Donar de beschikking over (nieuwe) vierkante schotklokken.

Boven op beide schotklokken zal het logo van McDonald’s Ter Borch te zien zijn.

Daarnaast zal McDonald’s Ter Borch te zien zijn op een spelersbanier, op de LED boarding en zullen er diverse gezamenlijke acties worden georganiseerd. Op 22 december wordt McDonald’s Ter Borch (aan de A7) geopend voor het publiek. Tijdens deze openingsperiode zal McDonald’s Ter Borch ook extra zichtbaar zijn bij de thuiswedstrijden van Donar in MartiniPlaza.

Commercieel Manager van Donar, Peter van der Molen: “Sinds vorig seizoen is McDonald’s lid van de Basketball Business Club geworden en hebben we gedurende het seizoen diverse acties gezamenlijk uitgevoerd. We zijn erg trots dat we de komende jaren de huidige prettige samenwerking verder gaan uitbreiden. We kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

Franchisenemer van McDonald’s Ter Borch (Herestraat en Hoendiep), Willie de Groot: over de nieuwe samenwerking met Donar: “de samenwerking in het afgelopen seizoen heb ik als erg plezierig ervaren. Donar is een geweldige club, zowel op sportief gebied als organisatorisch. Dit heeft ons doen besluiten om onze samenwerking een tandje bij te zetten door met onze nieuwe vestiging een driejarig stersponsorcontract te tekenen. Ondanks dat deze nieuwe vestiging in Ter Borch nog gebouwd moet worden, willen we heel graag onze naam verbinden aan Donar”