Travelcoach Lidia Vedder bij LEEF

GRONINGEN - Druk, druk, druk. Er wordt veel van ons verwacht en de stroom aan prikkels is enorm. Kun jij tussen alle app-jes, mails, afspraken, studie, gezinsleven en sociale verplichtingen de tijd vinden om af en toe te 'unpluggen' en te luisteren naar wat je jezelf te vertellen hebt?

Hoe Vedder Lifedesign start vanuit haar mobiele studio op wielen met het aanbieden van de WANNA B's. Vier B's die je helpen het beste uit je leven en loopbaan te halen: Bewustzijn in de vorm van life- & loopbaancoaching, Bewegen middels het Slow Sports concept, Beleven op één van de workshops & Betekenis door het delen van persoonlijke verhalen in de vorm van blogs.

Wat te denken van een workshop Hoelahoepen om uit je hoofd te komen of een Brainwash om je gedachten te structureren. We missen vaak de balans tussen in- en ontspanning, waardoor stress, angst en onzekerheid op de loer liggen. Door je zelfbewustzijn te vergroten, uit de waan van de dag te stappen en in beweging te komen, ontstaat er ruimte in je hoofd en kun je de keuzes maken die het beste bij jou passen. Als je doet wat je wilt, kan je het ook!

Met de Hoe Vedder bus reist travelcoach Lidia Vedder door Groningen en Drenthe en creëert hiermee de mogelijkheid om liefhebbers te laten 'unpluggen' in de natuur. Lichamelijke en mentale ontwikkeling draagt bij aan ons geluksgevoel en gezondheid. Vertragen en bewegen in de natuur heeft een gunstig effect bij angst, stress en depressie én verbetert de hersenfunctie, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën.

Op zaterdag 29 en zondag 30 september is Hoe Vedder Lifedesign met haar WANNA B’s te vinden op het LEEF Event in Martiniplaza Groningen. Ervaar de WANNA B’s en doe mee met een workshop Hoelahoepen!

Meer op www.hoevedder.nl.