terug in Groningen

GRONINGEN - De uit Israël afkomstige multi-instrumentalist en zanger Avi Adir doet Groningen weer aan. Zijn stem en instrumenten, gecombineerd met het Oriëntaalse decor van Synagoge Groningen, vormen een muzikale reis door tijd en ruimte.

Adir geeft een concert op 16 september in de Synagoge en vervolgens op 21 september een workshop bij EdanZ waarin deelnemers hun eigen stem op een meditatieve manier leren gebruiken.

Zijn solo-concert in Synagoge Groningen is een stroom van improvisaties die de bezoeker meeneemt op een artistieke reis door tijd en ruimte. Deze bijzondere ervaring wordt versterkt door zijn stem: die lijkt uit een andere wereld te komen.

Deelenemers workshop

Deelnemers van de workshop kunnen van hem leren hoe ze hun stem op een natuurlijke en intuïtieve manier kunnen gebruiken. Uitgangspunt van de workshop van Avi Adir is dat de stem een directe reflectie is van wie we op een bepaald moment zijn. Door te luisteren naar de eigen stem en door muziek door zich heen te laten stromen, kunnen de deelnemers hun bewustzijn op verschillende niveaus beleven.

Synagoge Groningen, Folkingestraat 60, Groningen. Om 19.30 uur, entree euro 12,50 bij voorverkoop via contact@edanz.nl aan de zaal euro 15.

Workshop Authentic Singing, Edanz Centrum, Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen van 13.00 tot 17.00 uur, deelname euro 35. Workshop en concert samen: euro 42, contact@edanz.nl.