HEPRO Kunststof Kozijnen ook komend seizoen shirtsponsor Donar

GRONINGEN - HEPRO Kunststof Kozijnen is ook komend seizoen shirtsponsor van Donar. De overeenkomst die na afgelopen seizoen is geëindigd is met één seizoen verlengd.

HEPRO zal vanaf de eerste officiële wedstrijd (20 september, uitwedstrijd in de Basketball Champions League) te zien zijn op het wedstrijdshirt van de spelers. Daarnaast blijft HEPRO zichtbaar op de LED boarding rondom het speelveld. De club is blij en trots op het verlengen van de overeenkomst met HEPRO.

HEPRO kunststof kozijnen is een gespecialiseerde producent en leverancier van hoogwaardige kunststof gevelelementen in de renovatie en nieuwbouw. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1998 heeft HEPRO zich volledig gespecialiseerd in de productie van kunststof ramen, deuren en kozijnen. Met meerdere vestigingen in Nederland is HEPRO een grote speler op het gebied van kunststof kozijnen. In de hoofdvestiging in Zuidbroek staat een ultramoderne fabriek waar de kozijnen op maat worden gefabriceerd en deze worden vervolgens rechtstreeks geleverd aan en / of gemonteerd bij de klant.

Maak verder kennis met HEPRO kunststof kozijnen via https://www.HEPRO.nl/.