Taste of Hong Kong komt naar Groningen

GRONINGEN - Amazing Oriental heeft 8 september hier het foodfestival Taste of Hong Kong. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers van de Aziatische supermarkt inspiratie opdoen en genieten van culturele en culinaire hoogstandjes.

“Hong Kong is een walhalla voor fijnproevers”, vertelt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “Smaken uit alle werelddelen smelten er samen, dat komt vooral door Hong Kong’s lange geschiedenis als handelsstad. Tijdens Taste of Hong Kong ontdek je hoe makkelijk het is de rijke smaken uit dit Aziatische land zelf thuis op tafel te zetten.”

Kookdemonstraties, proeverijen en optredens

Doe inspiratie op bij een van de kookdemo’s en ontdek nieuwe smaken tijdens de proeverijen. Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je bovendien genieten van Guzheng (Chinese versie van de harp)-optredens en maak je kennis met de eeuwenoude kunst van de Chinese kalligrafie.

Win een reis

De compacte opzet van dit foodfestival zorgt voor een intieme sfeer en complete oosterse beleving. Bijzonder aan dit festival is dat je na de opgedane inspiratie direct zelf aan de slag kunt gaan. In aanloop naar het Midden-Herfst-festival, dat op 24 september plaatsvindt, kun je bij Amazing Oriental typisch Aziatische mooncakes verkrijgen, die al meer dan 3.500 jaar worden gegeten. Wie tijdens Taste of Hong Kong een van de HK-actieproducten koopt, maakt bovendien kans op een reis naar deze Aziatische wereldstad. Amazing Oriental is gevestigd aan de Korreweg nummer 51 in Groningen.

Over Amazing Oriental

Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, waarvan twee groothandelsvestigingen. Er werken meer dan 500 mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group staat in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum.

Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.