Beter Engels spreken in 10 lessen

GRONINGEN - Wilt u snel beter Engels leren spreken? Vanaf 19 september krijgt u de kans. Dan begint in Groningen een cursus van talkingENGLISH voor beginners en (half)gevorderden.

Deelnemers volgen in een kleine groep tien lessen van een ervaren docent en (near) native speaker. De nadruk ligt op zelf veel praten. In de lessen van anderhalf uur leren deelnemers in een groep van acht tot tien personen vooral samen beter Engels spreken, in een ontspannen sfeer. Hierbij is er veel tijd en aandacht voor persoonlijk contact en feedback. Dat maakt de lessen zeer effectief en leerzaam. Docenten van talkingENGLISH zijn altijd (near) native speakers.

Inhoud cursus

De beginnerscursus helpt deelnemers over de ‘spreekdrempel’ heen en ontwikkelt hun taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Vooral het dagelijks leven staat centraal (kennismaken, dagelijkse bezigheden, het weer, winkelen, gezondheid en reizen), zodat deelnemers hierover zonder blikken of blozen een gesprek kunnen voeren. De vervolgcursus A2 brengt de spreekvaardigheid van deelnemers op een nog hoger niveau. Hierbij komen bijvoorbeeld ook thema’s als gezondheid en werk aan bod. Bij de gevorderdencursus (B1) wordt samen met de cursisten de te bespreken onderwerpen bepaald. Bij de English at Work cursus is naast aandacht voor het verbeteren van de spreekvaardigheid ook aandacht voor zaken als het schrijven van e-mails en werkgerelateerde zaken.

Door de persoonlijke aandacht kunnen docenten de deelnemers ook persoonlijke tips en trucs meegeven voor specifieke taalaspecten en situaties.

In Wijkcentrum Het Dok Groningen.. Aanmelden & meer informatie: www.talkingenglish.nl of bel 085-4019200.