Maak kennis met Musicalschool Groningen

GRONINGEN - Zin om in dit nieuwe schooljaar eens wat anders te proberen? Kom dan langs op 13 september om kennis te maken met de Musicalschool Groningen.

Je kunt dan meedoen aan de gratis open les van Marjon Geldof en haar leerlingen. De les is bedoeld voor jongeren van 12 tot 18 jaar en wordt gegeven in de Tamarisk aan de Ketwich Verschuurlaan van 18.00 tot 21.00 uur.

De open les is een ‘gewone’ les: dat wil zeggen dat Marjon Geldof en haar musicalleerlingen hun normale lesprogramma volgen. Jongeren die belangstelling hebben voor de musicalschool, zijn van harte welkom om toe te kijken en zelf mee te doen. Zo krijg je een goede indruk van wat er tijdens de lessen gebeurt.

Samen zingen, dansen en acteren: dat is wat je gaat doen als je je opgeeft voor de Musicalschool Groningen. Tijdens de lessen staat het plezier in muziek en theater voorop. Dankzij de enthousiaste begeleiding van Marjon Geldof en haar gastdocenten ontdek je wat je kunt en wat je leuk vindt. Elk schooljaar wordt afgerond met een openbaar optreden. Soms verzorgt de school een extra optreden.

Leerzaam en leuk

Gezellig, leerzaam en leuk: zo kijken oud-leerlingen terug op de jaren dat ze elke week musicallessen volgden. Ze vertellen vaak hoeveel ze aan de musicallessen hebben gehad. Ze vonden het gezellig en hebben er ook veel van geleerd. Een verhaal houden voor een grote groep is een stuk minder eng na een musicaloptreden voor publiek.

Over de Musicalschool

De Musicalschool Groningen bestaat inmiddels negen jaar. In die tijd hebben leerlingen musicals op de planken gezet als Lang Leve de Koningin, Peer Gynt, De Tovenaar van Ozz, Peter Pan en De Toverfluit. De lessen vinden tijdens het schooljaar plaats op donderdagavond van zes tot negen uur in het schoolgebouw van de Tamarisk aan de Ketwich Verschuurlaan.

Meer informatie: http://marjongeldof.nl/zang-en-theater/musicalklas/.