Bezoek Rrrollend Foodtruckfestival op de Ossenmarkt

GRONINGEN - Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van 14 tot 16 september de Ossenmarkt voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs.

Kom genieten van de uniekste foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Je kids hebben de tijd van hun leven door het entertainment. Heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken én er is een draaimolen.

Over Rrrollend Foodtruckfestivals

Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2018 rolt het festival van mei tot september weer door heel Nederland.

What’s new?

Na een daverend succes van vorig jaar keert Rrrollend opnieuw terug naar het gezellige Groningen. De industriële omgeving nét buiten het centrum wordt dit jaar opnieuw omgetoverd tot het knusse festival. Dit jaar is Rrrollend overgestapt naar volledig cashless betalen! Je kunt dus alleen nog pinnen op het festival, wel zo handig.

Drie dagen genieten

Vrijdag 14 september kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten, zaterdag 15 september van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 16 september van 12.00 tot 21.00 uur. Er wordt met de pinpas betaald, het festival is volledig cashless. Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt… Voor ieder is wat wils! Met wie kom jij genieten?

Meer informatie en interviewverzoeken voor de organisatie en/of deelnemende foodtrucks https://rrrollend.nl/.