Feestelijke bijeenkomst Vipassana-meditatiecentrum

GRONINGEN - Het Vipassana-meditatiecentrum viert 2 september dat zij al 25 jaar programma's organiseert aan de Kamerling Onnesstraat in Groningen. Iedereen is welkom om dit mee te vieren.

Vipassana-meditatie is een boeddhistische meditatievorm gericht op het ontwikkelen van opmerkzaamheid (‘mindfulness’) en het verkrijgen van inzicht in zowel onszelf als in de wereld om ons heen.

Het wordt een dag van herinneringen ophalen, maar ook stilstaan bij het huidige moment. Frits Koster geeft een terugblik op de beginperiode van het centrum, Ank Schravendeel geeft haar visie op de situatie nu en blikt vooruit op het najaarsprogramma. Ter gelegenheid van dit jubileum zal er ook een boek over het meditatiecentrum verschijnen dat deze middag gepresenteerd wordt. Ook is er ruimte voor een korte meditatie. De middag wordt afgesloten met een quiz.

Meer informatie is te vinden op de website www.vipassana-groningen.nl. In verband met de catering wordt gevraagd om je aan te melden via het mailadres: aanmelden@vipassana-groningen.nl