The Dirty Daddies publiekstrekker ReitdiepPOP

GRONINGEN - The Dirty Daddies is dit jaar de publiekstrekker van ReitdiepPOP, het tweedaags muziekfestival dat dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt in de Reitdiephaven.

Op 14 en 15 september is het weer tijd voor muziekliefhebbers om naar de Reitdiephaven in Groningen af te reizen. Dan vindt namelijk de vierde editie plaats van ReitdiepPOP, een muziekfestival voor jong en oud, georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds. Eerdere edities trokken meer dan 4000 bezoekers per jaar.

Voordat The Dirty Daddies in oktober een uitverkocht AFAS Live op de kop gaan zetten, zullen zij het publiek van ReitdiepPOP entertainen. Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs.

Echter, nog nooit eerder speelden zij op een festival in Groningen. Daar komt nu verandering in! Na het voorprogramma, verzorgd door Luftwaffel, zullen The Dirty Daddies ReitdiepPOP aftrappen met een te gek en energiek optreden op de vrijdagavond. De organisatie van ReitdiepPOP is ontzettend blij met deze headliner.

Hongerige festivalgangers mogen bovendien de Chill & Grill Unlimited Barbecue niet overslaan! De Cooking Highlander, o.a. bekend van Noorderzon, verzorgt speciaal voor ReitdiepPOP een Chill & Grill Unlimited BBQ op vrijdagavond van 18:00 tot 20:00 uur.

Bezoekers van ReitdiepPOP zullen ook dit jaar weer verrast worden door een divers aanbod voor jong en oud want op zaterdag 15 september zullen ook vele artiesten het podium van ReitdiepPOP betreden. Dit alles na de kick off van de Nationale Sportweek, op het ReitdiepPOP-podium. Kortom, een gevarieerd weekend!

Meer informatie over onder andere de line up is te vinden op: www.reitdieppop.nl. De kaartverkoop voor dit evenement is inmiddels gestart.