DIENENT: Thuis in de magie van lichaamstaal

GRONINGEN - Lichaamstaal verstaan is voor elk vakgebied van onschatbare waarde. Bedrijven die hun verkoopresultaten willen verhogen. Inspecteurs die agressief gedrag willen voorspellen. Hulpverleners die verborgen emoties willen herkennen. Rechercheurs die bedriegend gedrag willen opsporen. Personeelsadviseurs die authenticiteit willen herkennen.

Sinds kort is in Groningen aan de Kaai 165 het adviesbureau DIENENT gestart. Eigenaar Trineke Kroeze is naast haar baan als manager bij een ministerie gediplomeerd lichaamstaaldeskundige.

,,De enorme hoeveelheid informatie die in dit mediatijdperk op ons afkomt,t is overweldigend. Deze informatie komt steeds minder binnen via intermenselijk contact. Hierdoor verleren we de grammatica van de lichaamstaal. Heel jammer. Want er ontgaat ons op deze manier zoveel waardevolle informatie.”

DIENENT adviseert bedrijven en individuen bij het verbeteren van de communicatie. Om ook voor studenten en particulieren kennis van lichaamstaal toegankelijk te maken heeft Trineke een cursus Luisteren naar Lichaamstaal ontwikkeld. In 5 avonden leert u meer informatie uit gesprekken te halen en gesprekspartners beter te begrijpen.

www.dienent.nl