Campus Trail: Hardlopend door onderwijsfaciliteiten, laboratoria en bedrijven

GRONINGEN - De Campus Trail groeit sterk in populariteit. Het aantal deelnemers is voor het tweede jaar verdubbeld. Hardloopfans kunnen nu een startnummer scoren voor dit evenement op donderdag 6 september 2018.

Tijdens de tweede editie starten studenten, bestuurders en medewerkers van kennisinstellingen en bedrijven aan een uniek parcours van 4 mijl dwars door gebouwen op de Zernike Campus. Met nog een paar weken inschrijfmogelijkheid voor de deelnemers is al vijftig procent van de startnummers verkocht.

Start en finish

De eerste deelnemers starten donderdag 6 september om 17.00 uur vanaf het Willem-Alexander Sportcentrum op Zernike Campus Groningen. Het parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg door de verschillende gebouwen, zoals de Energy Academy Europe, Smitsborg, Startup City en Lode Holding. De finish is evenals de startlocatie bij het Willem Alexander Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille krijgen.

Inschrijven

De aanmeldingen gaan snel en de teller staat op ruim 500 deelnemers. De inschrijvingen lopen via de website van Campus Groningen (https://campus.groningen.nl/events/campus-trail-2018). Aanmelden is nog mogelijk t/m 1 september 2018. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang 5 euro korting. Samen starten met een (bedrijven)team is ook mogelijk.

Vrijwilligers gezocht

Kun jij als geen ander een evenement in goede banen leiden en houd je van aanmoedigen? Kom het vrijwilligersteam dan helpen tijdens de Campus Trail 2018. Natuurlijk krijg je een goed gevulde goodiebag met exclusieve Campus gadgets en een vergoeding van €20 euro. Stuur een mail naar events@campusgroningen.nl voor meer informatie en aanmelden.