Eigen stukje Olle Grieze is populair

GRONINGEN - De Martinitoren wordt van binnen opnieuw ingericht zodat de originele staat van de toren beter zichtbaar wordt. Betere belichting, een uitnodigende entree en vitrines met originele bouwelementen zijn slechts voorbeelden van hoe de toren in ere moet worden worden hersteld.

De toren wordt zó ingericht dat de bezoeker straks een indrukwekkende ervaring binnentreedt dat het verhaal van de toren vertelt. Het beklimmen van de d' Olle Grieze wordt op die manier een tocht van ontdekken, verwonderen, beleven, leren en verbeelden. Door middel van crowdfunding hoopt Marketing Groningen een deel van het benodigde geld binnen te halen.

Sinds de start van de campagne hebben 179 donateurs ruim 37.000 euro gedoneerd. Daardoor is al 75% van het doelbedrag behaald. Help jij mee om naar de 100% te gaan?

Of wat dacht je van je eigen ‘stukje’ Martinitoren? Dit is je kans! Je steunt er ook nog eens een goed doel mee. De Martinitoren telt 311 treden. Daar zijn er inmiddels 39 van verkocht, er zijn dus nog 272 kansen om in het bezit te komen van je eigen trede. Op demartinitorenherboren.nl koop je jouw traptrede.