Groninger Forum Cinemadiner start weer

GRONINGEN - Geniet van een filmhuishit én van een driegangendiner: Groninger Forum Cinemadiner.

In het najaar gaat de nieuwe reeks van het Groninger Forum Cinemadiner weer van start. Een unieke ervaring in het filmtheater in zaal 2 aan het Hereplein. Een film kijken én tijdens het kijken genieten van een overheerlijk driegangendiner.

Op dinsdag 25 september start het cinemadiner met de film The trip to Spain. Een reis door Spanje vol komische opmerkingen van Steve Coogan en Rob Brydon over roem en vriendschap. De Italiaanse film A casa tutti bene is op dinsdag 30 oktober aan de beurt. Het is een heerlijke film waarin alle Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen. En als laatste in 2018 is de beurt aan de vrolijke animatiefilm Ratatouille op dinsdag 27 november. Remy is een rat die ervan droomt een grote kok te zijn. In deze film gaat eerst alles mis, maar uiteindelijk komt natuurlijk alles goed.

Hereplein 73

Dinsdag 25 september | Film:

Dinsdag 30 oktober | Film:

Dinsdag 27 november | Film:

Kaarten: Film + diner € 37,50, exclusief drankjes

Voor het reserveren van kaarten:

Groninger Forum

Het Groninger Forum is een spectaculair gebouw dat achter de Grote Markt verrijst. Het wordt een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, met exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, de bibliotheek, horeca, de VVV en Storyworld, het nieuwe Nederlandse museum voor strips, animatie en games. Op de bovenste verdieping komt een skylounge met restaurant, een dakterras met rooftop cinema en een fantastisch uitzicht over de stad.

Tot de opening in de zomer van 2019 zijn we actief op verschillende locaties: voor films en events kun je terecht aan het Hereplein, voor de bibliotheek op locatie Oude Boteringestraat. In de wijken zijn onze bibliotheken te vinden in Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk, dus ook na opening van de nieuwbouw.

Bibliotheek: Oude Boteringestraat 18 | 9712 GH Groningen

Film + debat: Hereplein 73 | 9711 GD Groningen

Wijkvestigingen: Lewenborg, Beijum, Hoogkerk, Selwerd, Vinkhuizen, De Wijert

www.groningerforum.nl | @groningerforum | facebook.com/groningerforum