Open dag nieuwe breakdanceschool

GRONINGEN - Groningse breakdanceformatie 84Posse opent in september hun eigen studio voor het publiek. In tegenstelling tot andere dansscholen richt de 84Posse zich puur op breakdance, een concept dat in het Noorden niet bestaat.

Op deze dansschool kunnen leerlingen meerdere lessen en open trainingen volgen. De Posse wil hiermee het breakdance niveau van het Noorden naar (inter)nationaal niveau tillen.

De 84Posse is een breakdance crew die bestaat uit 12 leden. De jongste is 14 jaar en de oudste 34 jaar. In 2017/ 2018 hebben de individuele dansers zowel regionale, nationale als internationale breakdancebattles gewonnen, waaronder: Underground Break Battle Assen (Marvin Baumbletterman) Nederlandse Breakdance League Utrecht en Groningen (Kylian Dellebarre), Nederlandse Breakdance League Rotterdam (Ben Lijzenga) en in Milaan won Tim Jansen de internationale battle: Breaking Giants.

Nu is het tijd dat de dansers hun gezamenlijke ervaring delen en starten in september met lessen en trainingen voor jong en oud. Het rooster en de lesinformatie is te vinden op de website http://84Studios.nl. Naast het reguliere rooster worden er ook periodieke workshops en battles georganiseerd, om de talentontwikkeling van de leerlingen nog een extra boost te geven. Benieuwd hoe deze lessen er uitzien en wil je zelf ervaren hoe het is om te breakdancen? Ga dan naar de open dag op woensdag 29 augustus in 84 Studio’s aan de Travertijnstraat 12.