Spreekuur rijbewijskeuringen in Groningen

GRONINGEN - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 20 augustus en 25 september terecht in het Apollo Hotel, Laan van de Vrijheid 91, en op 5 september in Woonzorgcentrum Heymanscentrum, Henri Dunantlaan 20.

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 20 augustus en 25 september terecht in het Apollo Hotel, Laan van de Vrijheid 91, en op 5 september in Woonzorgcentrum Heymanscentrum, Henri Dunantlaan 20.

Voor senioren kost de keuring vanaf € 35,00 en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het € 50,00.

Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: ‪088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.

Veel gemeenten verstrekken geen keuringsformulieren (Gezondheidsverklaring) meer en verwijzen naar het CBR. De Gezondheidsverklaring is echter ook verkrijgbaar bij Regelzorg en kost € 41,00.

De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.