Ommelander Markt op zaterdag 11 augustus

GRONINGEN Zaterdag 11 augustus is er weer Ommelander Markt. Ook bij het warme weer is het op de markt goed toeven. Verse producten, gezellige sfeer en verkoeling met heerlijk verfrissend ijs van IJSKO, ijs zonder suiker, zonder gluten en zonder melk.

Door de tropische omstandigheden zal de opstelling van de markt drastisch anders zijn. Een deel van de standhouders zal onder de overkapping staan om u een goed en kwalitatief hoog product te kunnen bieden.

Tegenwoordig kun je elke 2e en 4e zaterdag van de maand op de Ommelander Markt je boodschappen doen: kaas van koe en geit, vlees van varken, kip, rund en lam, op de markt gerookte vis, eieren, melk, boter, honing, jam, brood, vers gemaakte soep, fruit en groenten, variërend per seizoen. Verder biedt de markt nog een rijk aanbod van aanvullende producten: planten, handgeverfde wol, bloemen, zeep, chocolade en meer.

Zaterdag 11 augustus van 10 tot 17 uur op het Harmonieplein aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen.

Marktdagen in 2018:

11 augustus, 25 augustus, 8 september, 22 september, 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 8 december en 22 december.