Tweede Groninger Museumnacht komt eraan

GRONINGEN - GRID, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum Groningen organiseren de tweede Groninger Museumnacht.

De Groninger Museumnacht is op zaterdag 8 september 2018 van 19.00 uur tot na middernacht. Voor deze tweede editie is er weer met enthousiasme samengewerkt door GRID Grafisch Museum, Groninger Museum, Noordelijk Scheepvaartmuseum, Nederlands Stripmuseum en Universiteitsmuseum.

Dit heeft geresulteerd in een mooi programma, met Jack and the Weatherman, Hans Dagelet, Stefania en de AM/PM Club Poster Exhibition. Natuurlijk zijn er volop workshops, muziek, de populaire silent disco, zijn er koffie & cocktails en exclusieve rondleidingen door kunstenaars en conservatoren.

Het is dé kans om op 1 avond alle musea die de stad Groningen rijk is te bezoeken. Langs de route in de binnenstad wordt in samenwerking met CBK extra aandacht besteed aan kunst. Nieuw dit jaar is de afterparty, voor wie de nacht niet lang genoeg kan duren.

5 musea voor 5 euro

Tickets kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar op tickets.groningermuseum.nl.

Meer informatie over het programma is te vinden op groningermuseumnacht.nl.