Bossina groeit verder als verfspeciaalzaak

GRONINGEN - Sinds ruim anderhalf jaar nu is Bossina verf in Groningen in handen van de nieuwe eigenaar René Laeven.

Vanaf het begin heeft hij erin gelooft dat een specialistische verfzaak toekomst heeft. ,,Voor sommige klanten was de verandering wel even wennen, maar gelukkig vinden de vaste klanten en ook nieuwe klanten hun weg weer naar mijn winkel.” De verandering was ook noodzakelijk om levensvatbaar te zijn en te blijven. Kunstenaarsbenodigdheden zijn daarom helaas niet meer verkrijgbaar.

Laeven: ,,Ik wil me toeleggen en onderscheiden met professionele verven. Bij mij vind je geen bouwmarktverf en -kwaliteit. Goed advies is erg belangrijk. Dit en goede verf betaalt zich terug. Je wilt toch niet over drie jaar weer de hele buitenboel opnieuw moeten verven. Vaak zijn het verkeerde bezuinigingen en ook is het belangrijk om op te letten wat je onderaan de streep moet betalen.’’

Leaven onderscheidt zich verder op het terrein van natuurlijke en biobased verven. Hij verkoopt deze niet alleen maar is ook specialist op dit gebied en kan hier zodoende veel over vertellen.

Bovendien is er in de winkel een ruim assortiment van onder andere kalk- en lijnolieverf verkrijgbaar. Sinds kort is Verfspeciaalzaak Bossina ook dealer van het mooie verfmerk Pure&Original. Ook hiermee onderscheidt Laeven zich. Vraag in de winkel gerust naar de mogelijkheden.