Word jij de eerste Fortnite Koning van Groningen?

GRONINGEN In2eSports houdt woensdag 15 augustus om 19.00 in samenwerking met ABN Amro, The Student Hotel en Sikkom het allereerste Fortnite toernooi in Groningen.

Middenin de Keiweek strijden gamers voor de eer, de titel Fortnite Koning van Groningen en mooie prijzen. In totaal is er een prijzenpakket ter waarde van vijfhonderd euro beschikbaar, dat verdeeld wordt onder de winnaars. Ook komt de bekende YouTuber Qucee (onder andere bekend van Supergaande) langs om mee te gamen en voor een Meet & Greet.

Wie mee wil doen kan zich voor zaterdag 11 augustus opgeven via www.in2esports.nl. Geef op het aanmeldformulier je motivatie om mee te doen. Plaats hierbij bijvoorbeeld een YouTube- of Instagramlink van je meest memorabele Fortniteactie. Wie weet wordt jij uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi.

De minimumleeftijd is 12 jaar. Jongeren onder de achttien hebben toestemming nodig van hun ouders of voogd. Mag je meedoen, dan krijg je op zaterdag 11 augustus een uitnodiging via de mail. Kom ook als publiek naar dit gaming event, hier moet je bij zijn als Fortnitefan.

Het toernooi wordt gespeeld op de Playstation 4 en spelers mogen hun eigen controller gebruiken. Vergeet niet je eigen headset mee te nemen.