Bezoek zomerexpositie ‘kunst natuurlijk!’ in De Paardestal Peize

PEIZE - Op het hoogtepunt van de zomer presenteert de Paardestal de expositie ‘Kunst natuurlijk!’ Een expositie met werk gemaakt uit natuurlijke materialen en met onderwerpen geïnspireerd op de natuur.

Meta Geerts: Geerts exposeert objecten, die zijn gemaakt van gevilte wol, soms in combinatie met andere materialen, b.v. metaal. Anita Hoekstra maakt florale objecten uit allerlei natuurlijke materialen op diverse achtergronden. Deze (wand) objecten zijn vaak langere tijd houdbaar. Geke Prins: Prins is keramiste en maakte voor deze expositie voornamelijk wat kleinere werken die zijn geïnspireerd op het dier. Lonia Schölvinck: Schölvinckschildert al enige tijd met groot enthousiasme tuinen, zowel haar eigen tuin als fantasietuinen. Ze weet altijd een speciale sfeer op te roepen in haar schilderijen.

Te zien van 3 tot en met 19 augustus. Op zaterdag 4 augustus van 14.00 tot 16.30 uur uur zijn de deelnemende kunstenaars in de Paardestal aanwezig om uitleg te geven en iets van hun werkwijze te laten zien. De openingstijden van de expositie zijn: vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur.

Zie verder www.paardestal.de.