SKSG kinderen kamperen in Stadspark

GRONINGEN - De eerste week van de vakantie begint goed bij SKSG. Op dinsdag 24 juli ervaren 200 kinderen van 4- 7 jaar het ultieme kampeergevoel tijdens SKSG Campinglife op camping Stadspark.

SKSG vindt het als groene kinderopvang erg belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, en één van de plaatsen om het buitenleven te ervaren is natuurlijk op de camping.

De kinderen treffen het natuurlijk om met dit weer om de camping te staan, vooral met de gezellige activiteiten die er georganiseerd worden. Op de camping heerst het ultieme vakantiegevoel. Er wordt vakantiemuziek gedraaid, er staat een grote tent, er worden Oud Hollandse spelletjes gedaan die perfect thuis horen op de camping, we gaan een speurtocht doen en natuurlijk lekker dansen op de kinderdisco! Er staat zelfs een stormbaan op de camping en er komt een echte ijsprinses langs.

Dat kinderen bij ons kennismaken met de natuur en veel buiten zijn vloeit voort uit één van de belangrijkste ambitities van SKSG: een duurzame kinderopvangorganisatie zijn. Daarom gaan kinderen bij SKSG elke dag naar buiten. Voor kinderen van zeven jaar en ouder wordt er een Break Out dag georganiseerd in Break Out Grunopark in Harkstede.