Frank Boeijen op de planken in Groningen

GRONINGEN - Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend.

Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen. Op vrijdag 22 maart komt hij naar De Oosterpoort met zijn nieuwe theatertour.

Palermo

In 2018 verscheen zijn nieuwe album Palermo. Op dit album zingt Frank Boeijen in zeventien miniatuurtjes op poëtische wijze over vriendschap, het leven en de liefde. Zo brengt hij een prachtige hommage aan een overleden vriend, verpakt in een bewerking van Bob Dylans’ When The Deal Goes Down.

Muzikaal eerbetoon aan de schoonheid

Ook zijn nieuwe theatertournee wordt weer een muzikaal eerbetoon aan de schoonheid. Een tournee waarin hij door zijn omvangrijke repertoire laveert, zichzelf opnieuw uitvindt en zo steeds weer verrast. Hits van toen worden op een verrassende manier naar het heden gehaald en pasgeboren liedjes vinden hun nieuwe plek. Muziek die vervoert, teksten die beklijven, gebracht met een band die de musicus, romanticus, dichter en dromer past als een warme jas.

Vr 22 mrt | 20.30 uur, De Oosterpoort, euro 21 (inclusief euro 3,10 servicekosten).