Doe mee met de tekenestafette van Minerva

GRONINGEN - De One-Day-Drawing-Estafette is op 14 september bij Academie Minerva.

Deze tekenestafette is onderdeel van de Allie van Altena Farewell Exhibition, waarin docent Allie van Altena met (ex)studenten tekeningen exposeert als afscheid van Academie Minerva. Het project wordt georganiseerd door Drawing North en heeft tot doel ideeën, vaardigheden en kennis rondom tekenen te delen.

Deelnemers aan de Drawing Estafette kunnen van alles maken: doelloze doodles, eenvoudige studies van een willekeurig gekozen stilleven, een uitzicht uit een raam, modeltekeningen in een schetsboek, fantasie… en dat allemaal op groot en/of klein formaat in een projectruimte, zowel individueel als in een groep. De projectruimte is ook onderdeel van de tentoonstelling. De Drawing Estafette is een ideaal project voor bachelor- en masterstudenten, alumni en iedereen die gelooft in de kracht van tekenen. Aanmelden http://drawingestafette.herokuapp.com/rsvp voor 20 augustus.

Er kunnen ook tekeningen worden ingebracht in de week van 20-24 augustus. De ingebrachte tekeningen worden samen met het resultaat van de Drawing Estafette en het werk van Allie getoond in de centrale hal van Academie Minerva Zuiderdiep.

Allie van Altena Farewell Exhibition: 3 – 14 september 2018. Drawing Estafette: vrijdag 14 september 2018 van 10.00 – 16.00 uur. The Allie van Altena Farewell Party en de finissage van de Drawing Estafette Exhibition: vrijdag 14 september 2018 van 19.30 – 21.30 uur