Volle zalen voor Mamma Mia! Here We Go Again bij Kinepolis Ladies Night

GRONINGEN - De Ladies Night met Mamma Mia! Here We Go Again bij Kinepolis barstte onlangs zijn voegen: met ruim 12.000 bezoekers was het de drukst bezochte Ladies Night sinds Fifty Shades Freed.

De bekendmaking van de volgende Ladies Night-film werd met groot enthousiasme ontvangen: op 19 september is dat Doris, met Tjitske Reidinga in de hoofdrol.

‘Een sneu geval dat elke avond als een Big Lebowski naar Ik Vertrek en Heel Holland Bakt zit te kijken,’ zo omschrijft Doris zichzelf in de gelijknamige film. Actrice Tjitske Reidinga is net als in de tv-serie helemaal op haar plek als de gescheiden Doris, die zich als een Bridget Jones van middelbare leeftijd door een periode vol tegenslagen heen worstelt. Ze is 45 en op een dood punt aanbeland. Gelukkig krijgt ze steun van haar beste vriend Tim - dankzij hem vindt Doris haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

Drankje en goodiebag

Als je dacht dat deze heerlijke romantische komedie het enige is waar je bij de Ladies Night bij Kinepolis van kan genieten, dan heb je het mis! De Ladies Night is een compleet en ontspannen avondje uit. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstdrankje en kun je shoppen bij stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van Doris en na afloop krijg je ook nog eens een goedgevulde goodiebag!

Kinepolis mag al verklappen dat er op 10 oktober nog een Ladies Night aan komt met de film Zwaar Verliefd!, naar het boek van Chantal van Gastel. Met Barbara Sloesen en een heel smakelijke Jim Bakkum in de hoofdrollen wordt dit dé romantische komedie van het najaar.

Praktische info:Kinepolis Ladies Night: Doris

Woensdag 19 september. Filmvertoning op diverse tijden per bioscoop. Tickets €14,00

In Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Utrecht (Jaarbeurs), Huizen, Rotterdam (Cinerama), Groningen, Oss, Emmen, Zoetermeer, Den Helder, Schagen en Hoofddorp.

Cineast Enschede en City Utrecht organiseren van 19 t/m 26 september een Ladies Week rond Doris, met elke avond een speciale vertoning van de film inclusief welkomstdrankje, hapje en goodie bag.