Jumbo opent nieuwe foodmarkt in Groningen

GRONINGEN - De Jumbo Euroborg winkel aan de Boumaboulevard 525 in Groningen wordt volledig omgebouwd tot Jumbo Foodmarkt.

De winkel sluit op zaterdag 4 augustus om 14.00 uur voor een periode van ongeveer zes weken haar deuren. Op woensdag 19 september zijn inwoners van Groningen weer welkom in een compleet nieuwe Jumbo Foodmarkt. De winkel van ruim 4.000m² wordt ingericht op basis van de laatste uitgangspunten van Jumbo Foodmarkt, waar het beste van Jumbo en La Place samenkomt.

In 2008 werd Jumbo Euroborg - de grootste Jumbo supermarkt in het noorden van Nederland - uitgeroepen tot de beste Jumbo van Nederland. In 2010 werd de winkel Supermarkt van het Jaar. De verbouwing tot Jumbo Foodmarkt markeert een nieuwe bijzondere mijlpaal in de ontwikkeling van de winkel. In de Jumbo Foodmarkt kunnen klanten straks niet alleen hun dagelijkse boodschappen doen, maar óók volop inspiratie opdoen voor lekkere en gezonde recepten. Chef-koks en food specialisten zullen ter plekke verse gerechten bereiden in de La Place wereldkeukens en er is verder keuze uit een grote diversiteit aan verse seizoens- en streekproducten.

Familiebedrijf

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 580 supermarkten, vier Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.