Noorderpoort bereikbaar tijdens zomervakantie

GRONINGEN - Ook de komende zomervakantie is Noorderpoort gewoon bereikbaar voor scholieren en studenten die vragen hebben over de start van het nieuwe schooljaar.

De Zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is bedoeld voor scholieren en studenten die nog geen vervolgstudie hebben geregeld, of die vragen hebben over hun toekomstige studie. Ook (ouders/verzorgers van) huidige en nieuwe Noorderpoortstudenten kunnen in de zomervakantie bij Noorderpoort terecht.

De Noorderpoortlocatie aan de Verzetsstrijderslaan 4 in Groningen is van 23 juli tot en met 24 augustus op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Studie starten bij Noorderpoort

Op de site studiestartenbijnoorderpoort.nl vinden nieuwe Noorderpoortstudenten informatie over de start van hun schooljaar. Per school en per opleiding is hier onder andere informatie te vinden over de introductie, eerste lesdag, boekenpakket en ondersteunend lesmateriaal waarmee zij goed voorbereid kunnen starten met het nieuwe schooljaar. Studenten die al bij Noorderpoort een studie volgen, kunnen alle informatie verzamelen op het intranet van Noorderpoort. De medewerkers van Studie & Advies zijn daarnaast beschikbaar voor overige vragen en informatie over aanmelding en inschrijving voor opleidingen.

Noorderpoort Studie & Advies is tussen 09.00 en 15.00 uur te bereiken via het gratis informatienummer 0800 – 6677885 en e-mail: studieadvies@noorderpoort.nl; of via WhatsApp: 06 - 25 68 19 18 en Twitter: @NP_Studieadvies.