Alfa-college hele zomer bereikbaar voor vragen

GRONINGEN - – Ook de komende zomervakantie is het Alfa-college gewoon bereikbaar voor vragen van aankomende studenten over de start van het schooljaar.

Deze bereikbaarheid tijdens de zomerperiode is bedoeld voor mensen die vragen hebben over hun toekomstige opleiding of eventuele vervolgopleiding.

Elke zomer merken we dat er bij aankomende studenten veel vragen zijn over de start van het schooljaar. “En daarom zitten we voor je klaar deze zomer”, zegt Deborah, medewerker OpleidingenAdvies bij het Alfa-college.

Bereikbaarheid

We zijn op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur te bereiken op het gratis informatienummer 0800-8100, via WhatsApp; 06-57524052, via de chatfunctie op de website van het Alfa-college en per e-mail info@alfa-college.nl. Daarnaast is de onderwijsinstelling ook te bereiken via de social media-kanalen.

Algemene informatie over de start van het schooljaar, zoals uitleg over studiekosten, studieboeken en welke dingen je moet regelen als aankomend student, staat op website: https://www.alfa-college.nl/opleidingen-en-cursussen/start-schooljaar.