Kickoff productie Pippin bij VRIJDAG

GRONINGEN - Vals Alarm speeelt 25 en 26 januari 2019 de productie Pippin in het Grand Theatre in Groningen. Op zaterdag 14 juli is de officiële kickoff van dit project bij VRIJDAG. Deze avond geeft Vals Alarm een kijkje voor en achter de schermen van de productie.

Bezoekers maken kennis met de groep, het artistiek team, het creatief team en de samenwerkingspartners. Daarnaast wordt er meer verteld over de voorstelling zelf en is er een klein voorproefje van wat op 25 en 26 januari 2019 is te verwachten.

Voorstelling

Pippin is een komisch-absurdistische voorstelling over het (fictieve) leven van de zoon van Karel de Grote: Pippin. Het is een toneelstuk in een toneelstuk. In deze voorstelling wordt hard gewerkt om de zogenaamde vierde muur af te breken, die tussen de voorstelling en het publiek. Dit leidt tot hilarische situaties. De voorstelling is kleurrijk en bevat veel elementen uit het circus. Vals Alarm gaat hier op een eigenzinnige manier invulling aan geven.

Vals Alarm Musicaltheater bestaat uit 20 zangers/spelers die zich richten op het maken van artistiek uitdagende muziektheatervoorstellingen. De afgelopen jaren is Vals Alarm zowel productioneel als artistiek gegroeid. De groep won twee Amateur Musical Awards met de productie RENT. Vals Alarm zet onder leiding van regisseur Dani Heres Dominguez, muzikaal leider Arjen Wassink en choreografen Marijke Menninga en Kitty Teuben ook dit jaar weer een eigenzinnige voorstelling neer.

Datum: zaterdag 14 juli, Concertzaal Bij VRIJDAG, Sint Jansstraat 7 in Groningen om 20.00 uur. Graag aanmelden via zakelijkteam@valsalarm.nl.