Bij Kinepolis zitten filmkijkers op nieuwe Cosy Seats

GRONINGEN - Ontspannen in een bioscoopstoel is bij Kinepolis Groningen vanaf nu nog verleidelijker: deze week zijn in elke zaal Kinepolis Cosy Seats geplaatst.

Kinepolis zet alles op alles om de bezoeker de beste filmbeleving te bieden. Naast het beste beeld en geluid draagt lekker zitten daar natuurlijk ook aan bij. Kinepolis Groningen heeft daarom geïnvesteerd in jouw zitcomfort en heeft deze week in elke zaal een aantal Cosy Seats geplaatst. In Cosy Seats zit je met z’n tweetjes (of alleen) nog lekkerder. Het zijn twee stoelen waartussen je de leuning eenvoudig kan wegklappen.

De eigenschappen van Cosy Seats: comfortabelere stoelen met extra brede armleuningen, wegklapbare armleuning om knusser te zitten, een handig tafeltje om drankjes en snacks op te plaatsen, een kapstok om de jas aan op te hangen, én een houdertje (onder de tafel) om een (hand)tas op te hangen. De Cosy Seats zijn vanaf nu boeken voor ieder bioscoopbezoek bij Kinepolis Groningen. Voor de Cosy Seats geldt een toeslag van 2,50 euro per stoel.

Later dit jaar staat er nog een grotere verbouwing op de agenda; dan worden alle overige stoelen en de vloerbedekking van Kinepolis Groningen vervangen.